Een goede dosis creativiteit gemengd met Twentse nuchterheid!

Ik ben Karin, 30 jaar, samenwonend in Twente en mama van twee meiden. Na een nogal veelzijdige carrièrestart waarin ik hopte van diëtist via apothekersassistente naar medisch secretaresse, besloot ik te gaan doen waar ik goed in ben én waar ik gelukkig van word.

Kort na de geboorte van mijn oudste dochter startte ik mijn eigen blogpagina: Mama’s Meisje. Wat begon uit verveling wegens ziek thuis zitten, groeide uit tot een succesvolle mama&lifestyle blog met meer dan 20.000 unieke bezoekers per maand en groeiende social media kanalen. Opdrachtgevers weten me goed te vinden voor toffe samenwerkingen en ik besloot Mama’s Meisje in augustus 2017 in te schrijven bij de KvK. Door het bloggen raakte ik bekend met het nieuwe beroep van ‘Virtueel Assistent’ en na enige research en een kickstart cursus besloot ik: “dit is wat ik wil!“.

Door de opleiding Plan B van Blueberry Dynamic word ik in 3 maanden klaargestoomd om zelfstandig aan de slag te gaan. Waarom ik een eigen bedrijf start als Virtueel Assistent? Ik wil graag doen wat ik leuk vind, mijn passie delen en andere ondernemers helpen op het gebied van tekst en social media. Laat mij doen waar ik goed in ben en samen zorgen we ervoor dat jij je kunt bezighouden met waar jij écht goed in bent!

Benieuwd wat ik als MultiMeisje voor jou kan betekenen?

DIENSTEN & TARIEVEN

“I didn’t get there by wishing for it or hoping for it, but by working for it.”

ESTEE LAUDER, ONDERNEMER

Taking time to live life, will only inspire your work

Wil jij jouw kostbare tijd beter besteden?
Ik help je om juist die taken over te nemen waar je zelf niet aan toekomt! 

JA! IK WIL HULP!